Skip to content

Verzend- en leveringsbeleid

Verzendkosten

Binnen de 35km:

Afhalen is gratis

Levering aan huis is gratis boven een orderwaarde van € 30

Levering aan huis kost € 4.99 onder een orderwaarde van € 30

Verzending via B Post kost € 7 voor een normaal pakket

Verder dan 35km:

Afhalen is gratis

Levering aan huis is gratis boven een orderwaarde van € 100

Levering aan huis kost € 14.99 onder een orderwaarde van € 30

Verzending via B Post kost € 7 voor een normaal pakket

Levertijd
Bestellingen op werkdagen voor 12:00 worden dezelfde dag nog verzonden en meestal de volgende dag al bezorgd indien het product in voorraad is. De verzendingen worden uitgevoerd door B-post.

Denk eraan dat bestellingen die in het weekend of op (officiële) feestdagen worden geplaatst, worden verwerkt op de eerstvolgende werkdag. Als we je artikelen niet binnen dit tijdsbestek kunnen verzenden, zullen we je zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen.

Nadat de bestelling is verzonden kunnen we geen wijzigingen meer aanbrengen in de bestelde items.

 

Retourpolicy

Omdat wij veelal met versproducten werken, is het retourneren van een bestelling alleen mogelijk in de originele gesealde verpakking. Voeding die niet vacuüm verpakt wordt verzonden kan om hygiëne redenen niet worden geretourneerd. In geval van diepvriesvoeding, kan dit enkel retourt worden indien deze bevroren is gebleven.

Elke bestelling die wij verzenden, wordt zorgvuldig ingepakt en gecontroleerd voordat de producten worden verzonden. Om mogelijke schade tijdens transport tijdig vast te stellen vragen we je de verpakking en de inhoud goed te controleren.

Indien je een onvolledig of beschadigd pakket ontvangt, vragen we je om een mail te sturen naar onze naar onze klantenservice: webshop@fonsetorigo.be. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor het vervangen van je product

In het bericht aan onze klantenservice graag je ordernummer en tracking nummer evenals het leveringsadres en telefoonnummer te vermelden. Deze informatie is te vinden in de verzendbevestiging.

Mocht je nog vragen hebben over onze leveringen of andere vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen zodat we je vragen kunnen beantwoorden!